top of page

fontos kérdések

mire számíthatunk, ha téged választunk?

Nagyon sokféle ceremóniamester van. A legfontosabb, hogy mindenki megtalálja a maga számítását. 

Hogy a megfelelő emberrel szövetkezzetek, nem árt tisztába kerülnötök azzal, pontosan mit szeretnétek. Nagyon sokan esnek bele abba a hibába, hogy ködös elképzelésekkel indulnak neki az útnak, és az első rámenősebb szolgáltatónak megadják magukat. Ez vagy jól sül el, vagy nem.

 

Ha velem találkoztok, az első amit teszünk, hogy csinálunk egy felmérést. Kiderítjük, pontosan milyenek az elképzeléseitek. Egy elegánsabb, egy lazább, vagy egy harsányabb, fergeteges bulira vágytok. Feltérképezzük, hogy milyen összetételű a család, milyenek a barátaitok, és  hogy milyen szolgáltatókkal egyeztettetek eddig. Végigmegyünk egy csomó szemponton, és ennek végére már nagyjából körvonalazódik, milyen esküvő az, amit szeretnétek. Ez azonban még csak az első lépés. Következőnek kérdezek tőletek pár olyan sztorit a közös múltatokból, amit szívesen elmeséltek, és ezek alapján bedobunk a lagzitokba pár egyéni ötletet. Így történt meg például, hogy egy motoros pár esküvői játékként kismotorokon versenyzett pár ​ötévessel, vagy hogy egy társasjáték kedvelő pár esküvőjének levezénylésében meghatározó elemmé vált egy óriás dobókocka :-)

Megvan a forgatókönyv-vázlat, kitaláltunk pár egyéni ötletet. Mi következik? Hazamentek, alszotok rá egyet, és utána eldöntitek, engem szeretnétek-e vagy sem. Így, hogy közösen átgondoltuk, mi az, amire szükségetek van, gazdagabbak lesztek egy rendszerezett tervvel, és ami a legfontosabb: kiderül, engem kerestek-e.

Miért téged válasszunk?

mesélj még néhány részletet arról. hogyan dolgozol!

- 10 éve vagyok profi előadóművész, amit pluszban megelőzött négy év színészi- és beszédtechnikai képzés. 

 

- Mivel a szakmám a színészet, annyira leszek kitett, harsány, amennyire ti szeretnétek. Ha arra van szükség, akkor visszafogottabb, szolidabb módon vezetem a műsort, ha pedig az kell, akkor energiát pumpálunk a buliba.

- Egy dolgot nem vállalok: az a stand-upolás. Nem kerülöm a műsorvezetésben a humort, de nem fogok fél órán keresztül bohóckodni. Ez a vőfély dolga. Én úgy gondolom, az esküvő elsősorban rólatok szól. Az én feladatom, hogy minden zökkenőmentesen, profin menjen, illetve hogy feldobjam a hangulatot. Ennek azonban van többféle módja. A stand up-olásnál az arányokkal van a baj. Ha sokáig csak poénkodunk, levesszük a figyelmet a násznépről és rólatok. Ennek azonban egy jó esküvőn nincs helye. Ha szórakoztatni kell, akkor ott a játék és a tánc. A hosszú önálló műsor nem ide tartozik.

mi történik az elsŐ TALÁLKOZÓ UTÁN?

Ha rám esik a választásotok, onnantól kezdve egy csapatban játszunk. Ez azt jelenti, hogy bármikor megkereshettek a kérdéseitekkel, amire tudok, szívesen válaszolok. Amiben tudok segíteni, az a fontos stratégiai döntések meghozatala, illetve tudok nektek szolgáltatókat (pl. fotós, videós, dj, zenekar) ajánlani.

A következő  személyes találkozónkra kb. egy hónappal az esküvőtök előtt kerül sor. Ekkorra már valószínűleg tudjátok a fontosabb lefixált időpontokat (polgári és templomi esküvő, stb.) Ilyenkor van ideje még részletesebben, pontról pontra átbeszélni a forgatókönyvet.

Izgulósabb pároknál és nem várt fordulatok esetén össze szoktunk futni az esküvők hetében is. Ilyenkor még egyszer átnézzük a megbeszélteket, hogy rendben menjenek a dolgok, illetve lecsekkoljuk, hogy sikerült-e mindent elintézni. Én azon a héten szoktam elintézni a szolgáltatókkal, ha valamit még le kell rendezni, aztán pedig minden szépen elindul a maga útján, és jöhet a NAGY NAP!

bottom of page